Pagina 1 van 1

Oost-Europa

Geplaatst: zo 19 sep 2004, 14:13
door eeuwige reiziger
Wie heeft ervaring met fietstochten in Oost-Europa? Meer bepaald zoek ik informatie over de Baltische republieken en het voormalige Joegoeslavië.

Re: Oost-Europa

Geplaatst: do 23 sep 2004, 23:38
door eeuwige reiziger
Blijkbaar niemand... :cry:

Geplaatst: vr 24 sep 2004, 0:02
door graddus
Nee sorry, de laatste keer dat ik in toen nog gewoon Joegoslavie was, was op mijn zestiende, nu zo'n 19 jaar geleden en dat had weinig met fietsvakantie te maken. Wel gefietst daar, maar in de kuststreek van Kroatie was het toen in elk geval vooral erg gevaarlijk vanwege druk vakantieverkeer op smalle wegen enerzijds en met trottoirbanden omzoomde straten anderzijds. Toendertijd was daar iedere niet hoofdweg meteen ook niet verhard. Later was ik nog wel eens in Polen, niet om zelf te fietsen, maar wel als begeleiding van een wielerploeg. Mooi land, vast erg mooi om fietsvakanties te houden, maar daarover heb ik verder geen info helaas.

Geplaatst: vr 24 sep 2004, 19:08
door Dries
Mijn buurman is met een Hurry via Roemenië en Bulgarije naar Istanbul gereden een paar jaar geleden. Wat ik van zijn verhaal onthouden heb: hij vond Roemenië het mooiste land, is er teruggekeerd en is er getrouwd. gevaarlijke streek dus.

Geplaatst: vr 24 sep 2004, 20:39
door eeuwige reiziger
Dries schreef:Wat ik van zijn verhaal onthouden heb: hij vond Roemenië het mooiste land, is er teruggekeerd en is er getrouwd. gevaarlijke streek dus.
:lol: :lol: :lol:

In da opzicht zijn er wel meer landen "gevaarlijk" :wink:

Geplaatst: ma 24 jan 2005, 12:20
door wost
Voor tchechië neem contact met elvin haak van www.elfiets.nl