Pagina 1 van 1

Sunrider van Marcel

Geplaatst: ma 19 jan 2009, 20:12
door rik
Blijkbaar is de sunrider van marcel, die hier ook regelmatig vertoeft, gestolen: http://www.ligfietslover.blogspot.com/2 ... sssss.html
Laat ons allemaal helpen uitkijken naar deze ferrarirode sunrider, want zo'n diefstal kan natuurlijk absoluut niet! Sterkte Marcel!

Geplaatst: ma 19 jan 2009, 22:09
door marksje
Ze zijn niet dik gezaaid de sunriders, dit moet dus uitkomen., alhoewel...
als hij door een "joyrider" gestolen is dan is er een kans dat hij hier of daar compleet vernield wordt terug gevonden of slechter nog werd hij gedumpt is in een kanaal.
Uitkijken en vingers kruisen.

Geplaatst: ma 19 jan 2009, 23:25
door skywise
Als ik Marcels verhaal lees, doet het mij denken aan een georganiseerde misdaad. Het zou mij niet verwonderen dat de dief speciaal glas of ander scherps heeft gelegd met de verwachting dat er mensen hun fiets noodgedwongen moeten achterlaten. En dan staat daar ineens een blinkende sunrider... Gelukkig voor Marcel was ie blijkbaar verzekerd tegen diefstal - knappe zet! Ik heb voor de veiligheid altijd minstens twee reservebanden mee (vanaf morgen drie!) inclusief buitenband voor vanvoor. En laat helemaal niet graag mijn WAW achter in 't midden van 't stad! Maar de mijne is dan ook niet verzekerd (want omnium had ik hem volgend jaar al volledig opnieuw betaald...)

Geplaatst: wo 21 jan 2009, 14:26
door Elco
Je zou inderdaad zeggen hij moet ergens opduiken.
Ik hoop niet dat hij door vandalen is meegenomen. Amsterdam ligt vol met grachten. Maar je gaat ook niet zomaar met een velomobiel slepen die 2 lekke banden heeft??

Geplaatst: ma 10 aug 2009, 18:49
door ironpatje
misschien hebben ze een spuitbus gebruikt (vlug de banden opgepompt), om er snel mee weg te komen :?:

Afbeelding